ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Venray presenteert zich als evenementenstad

donderdag, 01 november 2012 17:00 Venray presenteert zich als evenementenstad

De Evenementenhal zet Venray op de kaart.

Gedurende de maand November heeft u uw mening kunnen geven over de stelling of de Evenementenhal bijdraagt aan de promotie van Venray.
In totaal hebben in die maand meer dan 500 personen de website: burgersvanvenray.nl bezocht.
Van dit aantal personen waren er ca. 400 unieke bezoekers en hebben er meer dan 100 daadwerkelijk hun keuze gemaakt of ze het al dan niet met die stelling eens zijn.
De meesten daarvan geven ook aan waarom ze die mening zijn toegedaan.
86 % van de personen die gestemd hebben op de site Burgers van Venray vinden dat de Evenementenhal Venray op de kaart zet. In de daarbij gebruikte motivaties is vrijwel steeds sprake van bewondering voor datgene wat is gerealiseerd.
Woorden als : naamsbekendheid in de regio, verrijking voor Venray, professionele organisatie en goede bereikbaarheid komen daarbij veelvuldig voor. In plaats van alle soorten evenementen “ver van huis” te bezoeken, is er nu sprake van de mogelijkheid om “naast de deur” terecht te kunnen.
Van de 14 % stemmers die er anders over denken waren er slechts twee die ook hebben willen aangeven waarom zij een ander standpunt huldigen dan de eens-stemmers.
Het is interessant om de diverse motivaties eens na te lezen. Dat kan eenvoudig door op deze site onder “vorige stellingen” alles nog te bekijken.
Wel blijft het volgens een aantal van die reacties onduidelijk of de bezoekers van de Evenementenhal het centrum van Venray even zullen “meepakken”.
 

REACTIES

De gedaantewisseling van de discotheek en de uitbreiding ervan tot Evenementenhal, zal niemand in Venray zijn ontgaan.

Inmiddels zijn daarin al verschillende beurzen georganiseerd en er staan er nog veel meer op het programma.
De locatie vrijwel naast de autosnelweg A73 en in de onmiddellijke omgeving van het NS-station is ideaal gelegen......

Lees verder