ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

het standpunt van Glasweb Venray

zondag, 01 oktober 2023 15:46 het standpunt van Glasweb Venray

Als Coöperatie GlaswebVenray zetten we ons al bijna 10 jaar in om heel Venray van glasvezel te voorzien. Daartoe hebben we zelf een glasvezelnetwerk aangelegd in de kerkdorpen van de gemeente Venray en het dorp Holthees.
Omdat wij keuzevrijheid erg belangrijk vinden, hebben we ervoor gezorgd dat meerdere providers hun diensten leveren op ons netwerk. KPN is er daar één van en maakt samen met onder meer Odido en Online.nl de keuze voor u als klant ruimer. Dat is in uw belang.

KPN Netwerk legt nu gratis en zonder verplichting een glasvezelnetwerk aan in de wijken van Venray. Voor GlaswebVenray was de uitrol van glasvezel in de wijken van Venray economisch niet verantwoord.

Als kwalitatieve provider legt KPN u graag de mogelijkheden van een abonnement persoonlijk uit en zal u daarbij proberen te verleiden om een abonnement af te sluiten. Dat is hun goed recht en de keuze is aan u.

Ons advies: woont u in de wijken van Venray, laat dan in elk geval de toekomstbestendige glasvezelaansluiting in uw huis aanleggen, want het kopernetwerk zal op termijn worden uitgezet. De glasvezelaansluiting is nu gratis en u hoeft geen abonnement af te sluiten. Het geeft u nu of op termijn de mogelijkheid om aanbieders van tv, internet en telefonie te selecteren op prijs en kwaliteit. Verdiep u goed in wanneer en met welke provider u in zee gaat. Er is meer keuze en dat houdt aanbieders scherp.

Inwoners van de kerkdorpen van de gemeente Venray en het dorp Holthees verwijzen wij daarvoor graag naar de keuzehulp op onze website.

Coöperatie GlaswebVenray, Bart Lemmen, directeur