ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De reactie van de PvdA Venray.

zondag, 30 januari 2022 14:49 De reactie van de PvdA Venray.

Bij het schrijven van ons verkiezingsprogramma zijn wij natuurlijk uitgegaan van onze sociaaldemocratische waarden: bestaanszekerheid, vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en duurzaamheid. Deze waarden zijn de rode draad van ons programma.

Natuurlijk is in het verkiezingsprogramma ook verwerkt wat we de afgelopen 4 jaar aan informatie van de burgers van Venray hebben binnengekregen. Dat is op verschillende manieren gebeurd. Zo worden er door de gemeente vaak informatieavonden georganiseerd, waarbij ook betrokken burgers hun inbreng kunnen hebben. De avond van het wonen is daar een goed en recent voorbeeld van. Daarnaast is in deze raadsperiode het Sprekersplein ingevoerd. Dat is voor ons ook een hele goede manier om met de burgers in contact te komen en naar hun zorgen en standpunten te luisteren
Er zijn ook altijd burgers en groeperingen die met ons contact opnemen om hun ideeën, zorgen en standpunten bij ons onder de aandacht te brengen. Deze gesprekken leveren ook veel informatie op.

Helaas zijn de thema-avonden die we zelf organiseren om input op te halen dit jaar, i.v.m. Covid 19 niet doorgegaan. Dat is wel erg jammer.

Henk Bisschops, lijsttrekker PvdA Venray